Verwarming

Volgende sectie

Onderhoud van Bulextoestellen

Hans zorgt voor het onderhoud en de herstellning van Bulextoestellen. Je krijgt het wettelijk verplichte verbrandingsattest vereist door de brandverzekering. Bovendien krijg je maar liefst 10 jaar garantie op het verwarmingslichaam en 2 jaar op de overige onderdelen bij de aankoop van een nieuw Bulextoestel.

Bulex

Onderhoud van alle merken

Heb je geen Bulextoestel? Hans verzorgt tevens het onderhoud van alle andere merken van centrale verwarming. Ook hiervan krijg je het wettelijk verplichte verbrandingsattest vereist door de brandverzekering

Wens je graag een afspraak voor onderhoudservice?
Contacteer Hans vandaag nog.

Centrale verwarming
Buderus Viessman Valliant ACV Junkers
Volgende sectie
Bulextoestel

Herstelling van Bulex

Hans herstelt alle Bulextoestellen. Je krijgt het wettelijk verplichte verbrandingsattest vereist door de brandverzekering

10 jaar garantie

Herstelling van alle merken

Hans weet ook met raad met toestellen van andere merken. Ook hiervan krijg je het wettelijk verplichte verbrandingsattest vereist door de brandverzekering

Graag meer informatie of een prijsofferte?

Contacteer Hans voor een afspraak.

Volgende sectie

Renovatie

Overweeg je je verwarmingsketel te vervangen? Of wens je nieuwe radiatoren te plaatsen? Of heb je een totaalrenovatie voor je verwarming op de planning staan? Hans Calsyn adviseert en begeleidt je van A tot Z.

Een nieuwe, energiezuinige installatie kan je heel wat kosten besparen. Wanneer je dit laat plaatsen, kan je in aanmerking komen voor premies van de overheid.

Volgende sectie
“Jarenlang hadden we een probleem met een radiator die niet opwarmde. Vele loodgieters uit de streek werden gecontacteerd, slechts één kwam kijken, maar vond geen oplossing. Daarna contacteerden we Hans Calsyn, hij kwam zijn afspraak stipt na en in geen tijd wist hij het probleem van onze radiator te lokaliseren en te herstellen. Een aanrader dus!”
Familie De Smet uit Maldegem
Volgende sectie

Waarom kiezen voor Hans Calsyn?

Drie redenen waarom je bij Hans Calsyn moet zijn.

S

Degelijk, onderbouwd advies

Met 20 jaar ervaring op de teller, kan Hans Calsyn je een degelijk en goed onderbouwd advies geven voor elke herstelling en renovatie.

v


Stipte afspraken

Niets vervelender dan een afspraak niet nagekomen. Hans Calsyn neemt je vraag of probleem serieus en houdt zich aan de afgesproken datum en uur.

!


Alle merken

Omdat Hans Calsyn niet gebonden is aan specifieke merken, kan hij ook jouw ketel of boiler nakijken of herstellen. Geef gerust een seintje.

Volgende sectie

Woont u in de omgeving van Zomergem, Maldegem, Knesselare, Aalter, Waarschoot, Eeklo, Lembeke, Sleidinge,...? Contacteer Hans Calsyn voor een afspraak.

Maak een afspraak.

Volgende sectie

Contacteer Hans Calsyn

Ontvang je graag een offerte voor je renovatie of wil je een afspraak maken voor een onderhouds- of herstellingsservice? Neem dan contact op met Hans door het formulier hieronder in te vullen.

De eenheidsprijs preventief onderhoud gaswand ketel bedraagd €90 excl. BTW
Excl. wisselstukken alle merken.
Projectprijzen op aanvraag.

Volgende